Vill du jobba som strategisk eller junior upphandlare hos oss på Upphandlingscenter?

Upphandlingscenter söker både strategiska upphandlare och junior upphandlare.


Om oss

Upphandlingscenter (UhC) är en gemensam upphandlingsorganisation för de samverkande dalakommunerna Falun, Borlänge, Avesta, Gagnef, Hedemora, Ludvika och Säter.


Vårt uppdrag är att svara för all upphandling och avtalsförvaltning, med några få undantag, och vårt fokus ligger på affärsnytta och hållbara affärer.


UhC har huvudkontor i Ludvika och även kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Gagnef, Hedemora och säter.


För närvarande är vi 22 medarbetare och vi rekryterar nu minst två upphandlare.


Om de spännande tjänsterna

Våra upphandlare är indelade i team som är specialiserade inom olika branscher och områden. Du kommer tillsammans med duktiga kollegor att utgöra ett av dessa team.


Du bidrar till affärsutvecklingen av Upphandlingscenter och har nära kontakt/dialog med våra samverkande kommuner och deras verksamheter.


Strategisk upphandlare

Tjänsten som strategisk upphandlare innebär att du arbetar med egna upphandlingar och har ansvar för t.ex marknadsanalys, strategiarbete och avtalsförvaltning. Du kommer självständigt att planera, genomföra samt följa upp  upphandlingar som drivs i projektform med dig som projektledare. Det förekommer både ramavtalsupphandlingar och specifika upphandlingar.


Junior upphandlare (taktisk)

Tjänsten som junior upphandlare innebär att du arbetar med egna mindre upphandlingar av varor och tjänster under handledning. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer till en början att vara att genomföra och stötta verksamheten med direktupphandlingar och viss administration. Över tid kommer komplexiteten i dina arbetsuppgifter att öka.


Låter det intressant?


Läs hela annonsen och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Upphandlingscenter

Besöksadress: Carlavägen 24
Postadress: Ludvika kommun, 771 82 Ludvika
E-post: uhc@ludvika.se Telefon: 0240-860 00