Vill du jobba som strategisk upphandlare med inriktning entreprenad? 

Upphandlingscenter söker strategisk upphandlare med inriktning entreprenad.

Om oss

Upphandlingscenter (UhC) är en gemensam upphandlingsorganisation för de samverkande dalakommunerna Falun, Borlänge, Avesta, Gagnef, Hedemora, Ludvika och Säter. Vårt uppdrag är att svara för all upphandling och avtalsförvaltning, med några få undantag, och vårt fokus ligger på affärsnytta och hållbara affärer. UhC har huvudkontor i Ludvika och även kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Gagnef, Hedemora och Säter.


Vi gör årligen över 200 upphandlingar och sluter avtal för ca 3 miljarder kronor. Spännvidden är stor – vi upphandlar allt från organisations-/ledarskapsutveckling, tekniska konsulttjänster, IT, livsmedel, fordon och fastighetstjänster. 


Om den spännande tjänsten

Våra upphandlare är indelade i team som är specialiserade inom olika branscher och kategoriområden. Du kommer tillsammans med duktiga kollegor att utgöra ett av dessa team. Du bidrar till affärsutvecklingen av Upphandlingscenter och har nära kontakt/dialog med våra samverkande kommuner och deras verksamheter.


Tjänsten som strategisk upphandlare innebär att du arbetar med egna upphandlingar och har ansvar för tex marknadsanalys, strategiarbete och avtalsförvaltning. Du kommer självständigt att planera, genomföra samt följa upp upphandlingar som drivs i projektform med dig som projektledare. Det förekommer både ramavtalsupphandlingar och specifika upphandlingar.


Tjänsten innebär att du arbetar med egna upphandlingar främst inom drift- och underhållsentreprenader (tex bygg, anläggning, installation och underhåll) och tekniska konsulttjänster.


Ditt arbetsområde kan komma att innebära ett närmare samarbete med någon av våra kommuner t.ex. Avesta, Borlänge, Hedemora eller Säter. Det innebär i så fall att du får jobba med varierande upphandlingsfrågor några dagar i veckan på dessa orter.


Låter det intressant?


Läs hela annonsen och ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Upphandlingscenter

Besöksadress: Carlavägen 24
Postadress: Ludvika kommun, 771 82 Ludvika
E-post: uhc@ludvika.se Telefon: 0240-860 00